Studio Maraton postao je Yamaha Music School Rijeka!

Rijeka je od danas bogatija za glazbenu školu, prvu takve vrste u Hrvatskoj, ali i regiji. Radi se o Yamaha Music School Rijeka koja otvara vrata u rujnu ove godine

Yamaha Music School nije samo glazbena škola, to je glazbena institucija, duge i bogate tradicije koja nosi renomirano ime Yamaha, poznato i priznato u glazbenom svijetu. Kurikulum, koji je stvaran dugi niz godina, bježi od klasičnih premisa, te kroz ciljano i strukturno bogato osmišljen program, djeci, mladima i svima koji imaju volju probati nešto novo, otvara mogućnost istraživanja i otkrivanja glazbe kroz rad u malim grupama. YMS pruža mjesto za svakoga tko se želi  glazbeno educirati i izražavati, a naposljetku razvijati i rasti, te steći obrazovanje koje je priznato na međunarodnom nivou pa i prikupiti sveučilišne bodove.

Ono što je najvažnije, YMS donosi kvalitetu dostupnu svima, uz licencirane mentore, izuzetno kvalitetan i bogat programski temelj, a financijski pristupačan svakome tko se želi okušati u glazbi.

YMS je nastala u Japanu 1954.  godine i do danas je odgojila preko 30.000.000 učenika svih generacija u 40 zemalja u koje se sad uvrštava i Hrvatska. Od početaka do danas, iz škole je izašlo na tisuće glazbenika, učitelja, izvođača i stručnjaka.

Yamaha Music School Europe pronašla je partnera u renomiranom riječkom Studiju Maraton kojeg umjetnički već 11 godina vodi glazbenik Olja Dešić. Slijedno tome, Studio Maraton Tečajevi pretvaraju se u potpunosti u Yamaha Music School Rijeka i kreće s velikim izborom programa od uzrasta 8+ .

Predbilježbe su obavezne i traju do 01. srpnja 2019, a školska godina započinje 05. rujna 2019.

Let’s Play!