Maja Šajatović

YMS tečaj:

Music Parade, Class Vocals, Piano Forte, Music Adventure

Školovanje:

Sveučilište u Zagrebu – Muzička akademija (2011. – 2017.), Glazbena škola Ivana Matetića Ronjgova Rijeka, Rijeka: glazbenica – teoretski smjer, srednjoškolsko obrazovanje (2007. – 2011.), glazbenica pjevačica, pripremno i srednjoškolsko obrazovanje (2007. – 2014.).

Certifikati i diplome:

Magistra glazbene pedagogije
Peter Hess™ Soundtherapy: Zvukoterapeut – praktičar zvučne masaže (2018. – 2019.), House of Learning: Seminar poslovnog upravljanja, prodaje i neverbalne komunikacije (2008.), House of Healing: Trener osobnog rasta i razvoja po All Level Healing metodi, Učitelj i predavač po All Level Healing metodi (2016. – 2018.), Studio Maraton: Jazz improvizacija i pjevanje uz mentorstvo Lele Kaplowitz (2010. – 2011.)

Glazbena postignuća:

Maja je sudjelovala na međunarodnom zborskom festivalu C.H.O.I.R u Njemačkoj, kao i u raznim projektima Zbora Muzičke akademije, kojem su dodijeljene Posebne Rektorove nagrade. Osvojila je 2. nagradu u II. kategoriji discipline pjevanja na regionalnom natjecanju u Splitu, 49. natjecanje učenika i studenata glazbe i plesa, kao i 2. nagradu u II. kategoriji discipline kvarteti na državnom natjecanju u Opatiji, 46. hrvatsko natjecanje učenika i studenata glazbe.
Bila je dugogodišnja članica Pjevačkog zbora mladih Josip Kaplan iz Rijeke koji je ostvarivao uspjehe na raznim manifestacijama, adventima i natjecanjima u Hrvatskoj i inozemstvu (Varaždin, Zadar, Zagreb – pobjednici prve sezone emisije „Do posljednjeg zbora, Prag, Rim, Bratislava, Graz, Ohrid itd.)
Maja ima dugogodišnje iskustvo u snimanju dječjih pjesama i albuma, songova, jinglova, back vocala, zborskih dionica i solo dionica u glazbenom studiju (zbor Tratinčice, festival Kvarnerić, Hrvatski dječji festival u New Yorku, Hrvatski dječji festival u Zagrebu, udžbenici Glazbene čarolije 1,2,3, Profil, itd.). Sudjelovala je na pjevačkom seminaru pod vodstvom Maje Savić i Guillerma Rozenthulera na Braču 2016. godine te pohađala satove pjevanja pod mentorstvom Ivane Galić.

Asistentica je u vođenju dječjeg zbora „Kap“ koji djeluje u udruzi PZM „Josip Kaplan“. Surađuje s „DIRA RIJEKA“, udrugom za pomoć  djeci s teškoćama u razvoju i poticanje harmoničnog razvoja djece i mladih. Pjevala je u sastavu „Trio Vox“, a trenutno je članica banda „Fiesta” te vlasnica obrta za usluge „Zenith“ u kojem se nude usluge poučavanja notnog pisma, pjevanja, usluge zvučnih masaža za odrasle i djecu, zvučnih kupki, savjetovanja u poslovnom segmentu i poboljšanju kvalitete života.